The civilizations - atlantheuos
Bine ati venit!
Inainte de a scrie in forum, va rugam sa cititi regulamentul forumului
The civilizations - atlantheuos
Bine ati venit!
Inainte de a scrie in forum, va rugam sa cititi regulamentul forumului
The civilizations - atlantheuos
Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

The civilizations - atlantheuos

Created by Atlant Atlantheuos This is a different site where you make find to various things or objectives about a different works (history, games, documents, every so things)Realizat de Atlant AtlantheuosAcesta este un site diferit unde poți găsi
 
AcasaPortalGalerieCăutareÎnregistrareConectare

 

 Condiții Generale

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 100
Data de inscriere : 21/05/2008
Localizare : România

Condiții Generale Empty
MesajSubiect: Condiții Generale   Condiții Generale Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 3:13 pm

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SERVICIULUI

Forumgratuit.ro este un serviciu ce permite crearea gratuita de forumuri de discutii.
Responsabilitati si obligatii

Obligatiile societatii : Informatiile comunicate pe site sunt furnizate ca atare. Societatea nu ofera nicio garantie, explicita sau implicita si nu isi asuma nicio responsabilitate relativa la utilizarea acestor informatii .
Aceste informatii pot fi modificate sau actualizate fara preaviz.

Obligatiile utilizatorului: Utilizatorul site-ului este responsabil de daunele de orice natura, materiala sau imateriala, indirecte, cauzate tertilor, inclusiv site-ului Forumgratuit.ro, ce rezulta din utilizarea sau exploatarea ilicita a site-ului in sine sau a unuia din elementele sale, oricare ar fi cauza si locul de producere a acestor daune si garanteaza Forumgratuit.ro consecinte in urma reclamatiilor si a actiunilor care il au ca obiect.
Utilizatorul site-ului Forumgratuit.ro renunta la dreptul de a face recurs importiva Forumgratuit.ro in cazul demersurilor angajate de un tert impotriva sa, din cauza utilizarii si/sau exploatarii ilegale a site-ului Forumgratuit.ro.
Responsabilitati legate de login si parola.

La inregistrare primiti un login si o parola. Sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolei si a login-ului, si sunteti responsabil de orice activitate derulata sub parola sau login-ul dvs.. Trebuie sa informati imediat Forumgratuit.ro in cazul in care este efectuata o utilizare neautorizata a parolei sau a contului dvs sau orice alt atac la securitatea forumului si trebuie sa va aigurati ca va deconectati din cont la sfarsitul fiecarei sesiuni. Forumgratuit.ro nu poate si nu va fi responsabil de pierderi sau de daune ce rezulta din nerespectarea acestei conditii.
Responsabilitati legate de continut

Recunoasteti si sunteti de acord ca toate informatiile, codurile, datele, textele, programele, muzica, sunetul, fotografiile, imaginile, grafica, videourile, conversatiile pe chat, mesajele, dosarele sau alte continuturi, fie ca sunt difuzate public sau transmise in privat, sunt responsabilitatea persoanei care se afla la originea continutului. Aceasta inseamna ca dvs. si nu Forumgratuit.ro , sunteti responsabil de modurile si continuturile transmise, inclusiv, dar nu limitat la, toate greselile sau omiterile din vreun continut, sau de orice pierdere sau dauna suportata din cauza unui astfel de continut semnalat, transmis prin email sau in orice alt fel, prin intermediul serviciilor noastre.
Date si securitate

A fost luat totul in calcul pentru a evita orice incetinire sau intrerupere neasteptata a serviciilor dar este imposibil sa prevedem intreruperile sau sa garantam ca nu va avea loc o incetinire de sistem. Nicio problema de retea, de server sau alte pene nu sunt acoperite de vreo garantie. Nicio rambursare nu poate fi efectuata in cazul vreunei intreruperi a serviciului, a unei daune sau pierderi de continut. Mai multe sisteme sunt puse in functiune pentru a asigura securitatea continutului. Astfel, o salvare a tuturor datelor dvs. este efectuata zilnic. In schimb, nicio salvare anume a unui forum, dump, suport al datelor nu va fi furnizat, oricare ar fi motivul evocat. Administratorul forumului dispune la randul lui, de unelte care ii permit sa utilizeze aceste proceduri de salvare, resetind forumul sau la o data anterioara.
Utilizarea datelor personale

Utilizind acest site, sunteti de acord ca site-ul nostru sa utilizeze datele dvs. personale pe care le-ati comunicat. Aceste date sunt necesare pentru a va adresa in special newsletter-uri si pentru a va permite sa beneficiati de anumite servicii oferite de acest site.


Este posibil sa partajam cu terti informatiile non-personale sub forma colectiva.

In cazul in care am recurs la terti pentru prelucrarea datelor dvs. personale, ne asiguram ca acestia respecta Carta noastra de Confidentialitate si toate masurile de confidentialitate si de securitateprevazute.

De asemenea,putem comunica informatiile la terti in circumstante precise in special la cererea autoritatilor publice, cu scopul de a preveni fraude sau daune iminente, sau cu scopul de a asigura securitatea retelei noastre si a serviciilor .

Puteti refuza sa ne furnizati informatiile personale si/sau puteti refuza cookies in navigatorul dvs. Totusi, aceasta poate perturba functionarea anumitor servicii sau functiuni.

In functie de posibilitati si la cerere, puteti accesa informatiile dvs. personale pentru a le modifica sau sterge in caz de eroare.
Continutul ilegal

Nu sunt permise forumurile care accepta sau favorizeaza piratajul programelor, hacking-ul, spamming-ul, atacurile impotriva retelelor sau serverelor, pornografia, afirmatii rasiste, crime impotriva umanitatii, activitati inadecvate pe servere sau orice alta actiune care violeaza legile aplicabile. Orice forum ce contine texte, link-uri, imagini, animatii, videouri si orice alt continut considerat ilegal va fi sters fara preaviz. Forumgratuit.ro isi rezerva dreptul de a sterge contul sau forumul cu continut ilegal. Orice continut sau act ilegal poate fi raportat serviciilor in cauza si urmarit in justitie.

Limitarea serviciilor

Produsele si serviciile pot fi folosite doar in scopul prevazut, pentru care aceste produse si servicii au fost create. Nu puteti utiliza produsele si serviciile , sau sa le asociati unui continut sau activitati care reprezinta un atac la persoana:


  • Continut ilegal, nociv, amenintator, abuziv, defaimator, vulgar, obscen sau reprehensibil din punct de vedere etic
  • Continut care releva informatii ce permit identificarea copiilor cu o varsta mai mica de 18 ani sau care le exploateaza imaginile.

Forumgratuit.ro este un site in intregime gratuit. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi un serviciu de calitate pe baza celei mai avansate tehnologii. Va cerem sa nu modificati copyright-ul si informatiile din partea de jos a paginii fiecarui forum deoarece aceasta dovedesc apartenenta dvs. la familia Forumgratuit.ro. Se considera ca forumurile care editeaza sau sterg linkurile respective incalca conditiile de utilizare.
De asemenea, este strict interzisa eliminarea linkurilor sponsorizate printr-un alt mijloc decat cel permis, si anume cu ajutorul gestiunii punctelor de administrare. Va oferim un serviciu de calitate in intregime gratuit si incercam in permanenta sa il amelioram raspunzind asteptarilor dvs. Din aceste motive va rugam sa respectati conditiile noastre.
Respectarea drepturilor de proprietate si de marca

Ansamblul elementelor pe care le vedeti, pe care le cititi pe site este protejat prin legea drepturilor de autor. In nici un caz nu puteti utiliza, distribui, copia, reproduce, modifica, denatura sau transmite site-ul sau elemente din site, cum ar fi texte, imagini fara autorizatie scrisa si prealabila din partea societatii. Marcile si logourile ce figureaza pe site sunt proprietatea societatii sau fac obiectul unei autorizatii de utilizare. Niciun drept sau licenta nu vor fi atribuite pentru vreunul din aceste elemente fara autorizatie scrisa din partea societatii sau a tertilor, detinatori ai drepturilor de marca sau de logo figurind pe site. Societate isi rezerva dreptul de a urmari orice act de contrafacere a drepturilor sale de proprietate intelectuala, inclusiv in cadrul unei actiuni penale.
Modificarea conditiilor generale

Aceste conditii generale pot fi modificate in orice moment, la discretia Forumgratuit.ro. Toate conturile vor trebui sa fie in conformitate cu toate schimbarile aduse politicii site-ului, cu un preaviz de 30 de zile.
Acceptarea conditiilor

Utilizind serviciile Forumgratuit.ro, acceptati , fara limita sau calificare, sa respectati si sa satisfaceti termenii serviciului si modificarile sale punctuale, dar si toate celelalte directive semnalate sau reguli aplicabile in cadrul oricarui serviciu specific.
In cazul unei probleme cu un forum, puteti sa-i trimiteti un aviz de conflict, selectind acest link: https://www.forumgratuit.ro/ro/litigation/


- Confirmati ca ati citit prezentul regulament in integralitate;
- Va angajati sa respectati, neconditionat, prezentul regulament;
Sus In jos
https://atlantheuos-ro1.forumgratuit.ro
 
Condiții Generale
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The civilizations - atlantheuos :: Forumul general :: Primul forum :: Regulament-
Mergi direct la: